Opo Salah Awakku Iki Koe Nganti Tega Mblenjani Janji Chord Gitar Cidro – Didi Kempot

Berikut chord gitar Cidro Didi Kempot dimainkan dari kunci C. Cidro merupakan judul lagu milik Didi Kempot, sang maestro campursari. Wes sakmestine ati iki nelongso Wong sing tak tresnani mblenjani janji Opo ora Eling naliko semono Kebak kembang wangi jeroning dada

Duh piye maneh iki pancen nasibku Kudu nandang loro koyo mengkene Remuk ati iki yen eling janjine Ora ngiro jebul lamis wae Gek opo salah awakku iki Koe nganti tega mblenjani janji Opo mergo kahanan uripku iki Mlarat bondo seje karo uripmu Aku nelongso Mergo kebacut tresno Ora ngiro saikine cidro

Ora ngiro saiki koe cidro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *